serangan tag! 1st time kena!

12:00 pm in tag


aritue aku pewli  cikti coz aku xpernah kena tag, pastu semalam dia kenakan aku. wuuu =P .. xpe2 cikti, aku buat jugak tag nie!
1.Adakah anda terasa anda hot?
Hot??? Asenye tak, heee… tapi pernah gak orang kate HOT, uhuuh,, tapi biarlah rahsia.. dulu rajen maen dumbbell, so badan pon nampak hot, tp sekarang dah malas, busy r… so jd gemukz.. ahhaah,, so gemokz hot,.. jap! X gemok kot, baru timbang ideal lagi la.. =P

2. Upload gambar kegemaran anda


3. Kenapa anda suka gambar ini?
Ni gambor banyak bes! Pinjam moto sepupu kat n9..  Impian memang nak dapat motor 1000cc, dapat konvoi dengan mat2 motosikal keliling Malaysia.. yg penting, dalam jiwe nie xde sifat rempit k..

4. Bila kali terakhir makan pizza?
 Pizza??? Xingat la.. maybe cuti last sem, dalam bulan 7 kot, heee.. xsuke r  pizza.. suke McD jew.. dabelcheese!!! Mwah!

l
5. Lagu terakhir yang anda dengar?
 Lagu nyanyian LENKA… tajuknye TROUBLE IS FRENZ… lagu ni best even aku hanye layan punk rock!mmm,,dengar mase nak tido malam tadi, korang try la ea time nak tido and sape2 ade isomnia, confirm leh tertido punyolah!
6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
Tengok tv, duduk, tengok orang dalam umah nie yg sedang sibuk brekfaz. Tengok HP.. tengok tarikh, ari nie 6 aribulan 12, so lagi 2 ari lagi umo aku jejak 20! jangan lupe wish aku..
7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Kalau kecik2 kawan panggil daus,
Family n jiran2 panggil AUS,
Kat skola, blog n U orang panggil  fiD,
Em, yg VVIP panggil *****, heee
 8. Tag lagi 6
5.he, xmawu la
6.pon same, tak mawu la
Xnak tag la number 5 dan 6, nak tiru macam cikti, heeee..
9. Sapa No 1 pd anda?
Ayisy ni member baek, kitorang kenal sejak darjah 3, aku slalu keluar jejalan dengan mamat macho nie.. mamat nie hobinye jalan2 makan angin, 1 kepale macam aku gak, kirenye gilew2 remaja la, ahakz!!..
10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
Miss sivnie pelik sikit, dulu entry dia xda jiwang2.. tapi sekarang banyak ayat cinte.. aku tawu dia minat same meon.. tapi tak mengaku. Heee =P … sebut meon, teringat pulok dia letak gambo meon yg berbentuk kambing bebiri..

11.Kata sesuatu berknaan dengan orang nombor 5?

Em, xde la,, sape nak kena tag? Sile reply ini entry yerk! uhuhuhuh
12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
Lala= ini cik akak cun sangat  baek, hee, eh! Bukan akak la, coz sebaye.. suke tengok blog dia coz macam diary idup, jangan marah ye, heee.. Yang paling penting dia adelah follower terbaek, top commenter lah.. korang rajin2 lah pegi blog dia.. k! lagu kat blog dia pon best!meremang bulu…

13. Siapakah orang nombor 2?
Boneka tak sakit= ini bro sangat berjiwa kental.. aku suke tengok orang bisnes macam dia nie.. jarang jumpe anak mude berjiwa macam mamat nie.. entry dia kadang pelik, even aku bace dekat 10x, tapi still x paham pape, oohho.. yg paling penting, name dia same ngan aku!

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
Pesanan nye, sape nak jadi number 6 kena tag???heee
 

 fuh! Akhirnya habes jugak wat tag nie.. time kaseh la cikti ea, lenkali kalu ade tag, tag la aku lagi, =P
kat bawah nie aku copy dari cikti, kebaikkan perlu disebarkan , betol tak adik dya? huuu
SOLAT SUNAT DHUHA
1) Bilangan rakaat : 2 hingga 12 rakaat (2 rakaat 1 salam)-
2) Waktu : Pagi anggaran 8.00 pagi hingga 11.00 pagi
Solat Dhuha adalah KUNCI REZEki
Murahkan rezeki, menolak kepapaan

Rasullullah Sallallahu ‘Alaihi Wasallam pernah bersabda yang maksudnya :“Pada tiap-tiap pagi lazimkanlah atas tiap-tiap ruas anggota seseorang kamu bersedekah; tiap-tiap tahlil satu sedekah, tiap-tiap takbir satu sedekah, menyuruh berbuat baik satu sedekah, dan cukuplah ( sebagai ganti ) yang demikian itu dengan mengerjakan dua rakaat sembahyang Dhuha .”( Hadis riwayat Al-Bukhari dan Muslim )
jom dhuha
 salam!

note= sape ade name kena tag kat atas sile jawab k…