Kurang pahala puasa tengok perempuan seksi ni!??

12:37 am in geNeral jerk

hai abang,name saye roberta close.dari brazil.saye mantap n seksi x??

Uhh!! Terkejut aku dengar suara perempuan tadi.. hmmm.. tapi betul ke perempuan?? Ha… wat de fish! Lelaki rupenyew.. tulah yg terjadi kat aku part 1 dulu time nak membeli makanan untuk sahur.. Aku teringat kisah tu coz malam tadi jugak time nak beli sahur aku n rumate teserempak dengan 3 jantan freshie yg mempunyai masalah gender.. Aku pon xtawu la, napelah dengan U kat Malaysia nie, kalu lelaki sejati rambut panjang boleh kena tahan ngan pak guard, tp pondan yg pakai baju perempuan, seluar perempuan, rambut panjang n etc??no comment lar!.

Pade pendapat aku, pondan ni sebenarnye keliru dengan gender diorang,. Naluri mereka memang kearah perempuan, tapi tak tawu la kalu cume perasaan diorang jew.. Atau mungkin hormone estrogen banyak n testosterone diorang sikit sangat.. haaa

Jom check dulu definasi pondan mengikut Wikipedia:

Pondan (juga dikenali sebagai Mak Nyah, Bapuk, Darai) merupakan istilah yang merujuk bagi golongan lelaki transeksual, yaini orang-orang yang mempunyai biologi lelaki tetapi mendakwa mempunyai naluri wanita. Golongan ini sering menggunakan istilah “terperangkap dalam tubuh yang salah” atau “wanita dilahirkan transeksual”.

Pondan dekat sini memang cantik2 belaka, dah la tinggi bak model.. boleh d katekan 70% pondan kat sini punyer tinggi 180cm> .. Aku pernah menemuramah sorang pondan, dia ni sanggup ambil hormone perempuan semata-mata nak breast yg besar n suare halus.. Tapi sekarang dia dah benti coz effect nye adelah dia slalu berak bedarah, perh ngeri la!

Untuk pengetahuan korang, pondan pernah menang kes kat court U aku nie pasal rambut panjang, aduii la.. pak guard tu kalah dengan mudahnye.. nta ape nas2 n dalil2 si pondan tu gune,, hmmm.. Sem lepas jugak U aku pernah wat pembersihan etnik pondan,siap masuk paper UTUSAN Sarawak lagi.. huuhh., tapi hangat2 taik ayam jew,, pastu pondan2 jadi sutun balek.. Oklah, tulah cerita yg dapat d kongsi yerk. Cume memberi pendapat dan harapan semoga kaum ni normal or kembali ke pangkal jalan.. amiinnn..

–Alhamdulilah, sembahyang jumaat lepas aku ade tengok 2 orang pondan sembahyang, semoge bulan pose memberi cahaye kepada mereka–