komen untuk Bowling,Pizza hut Summit Parade , Nazi & UTHM

10:13 am in geNeral jerk

Hari ni agak busan, lalu kami pon pergi ke salah sebuah pusat lepak d b.pahat….melihat jam pade handphone,jelas menunjukkan baru pukul 1.3p.m … “adui,ape nak wat nie”,apiz dah stat mengeluh.. aku pon bagi cadangan supaye bermain baling kelape (bowling) … diorang pon setuju lah coz dapat murah,yela kan belum pukul 2 lagi.. lalu kami pon maen….. . . . . . .. ..Yang nak komen= ,kenapelah bile maen jew,mesti ade masalah teknikal kat line bowl ni,example; line jem, pin x bergerak , name pemain salah, etc..

– pic apis kurang waras akibat geram dengan maslah teknikal bowl nie–

selepas membuat huru hare, kami pon blah untuk memberi laluan menyahut seruan Ilahi.. then,perut lapo!! Makan pon boleh jadi isu coz we all dah xlarat asyik makan fast food nie.. nazi pon teringin nak makan pizza katenye,, Layannnlah si budak nie..
mmm,yg aku nak bagi komen=,mengapakah? kenapakah? Bila masakah? Bolehkah? Etc lah? = kenape la industry makanan kite sekarang pon dah d ambil alih oleh pekerja2 over d sea ( pendatang asing).. aku memang pening dengan dialek diorang niee,, kepada syarikat makanan tersebut,aku harap sangat korang jangan amek pekerja asing nie,, bingung nanti customer!!

— muke kekenyangaan–

Dah kenyang hati pon riang,, eh aku lupe nak citer yg aku beli spek baru sebelum makan tadi,pasal kedai tu xda komen coz memang puas ati,,
Selepas makan pon kami memulakan langkah untuk pulang,, sebelum bergerak kami melepakkan diri d parkin sekejap,, tengah sedap berbual kencang, tibe2 radio car police benti sebelah kami & meminta identitiy card kitorang.. kami tanpe byk tanye kacilah kepade encik tersebut.. salah seorang pak polisi bertanye kepade kawan,”awak punyer moto ke tu?”.. kawan aku yg brname nazi tu menjawab tidak ( padahal memang moto dyer) .. Yg aku nak komen ni= kenapelah member aku nie bawak moto xda no flat,kan da susa bile terpakse menipu..

– moto diraja–tidak perlu no. flat–

ODW nak balek uma,apis ajak aku masuk UTHM sajew2 n solat asar,, aku memang dah lame x masuk u ni,last time form4 coz ade kem motivasi.. jantung aku berdegup kencang bile lalu post pak guard kat depan tu,, pak guard dengan senyuman manis membenarkan masuk..kenape boleh?? Yelah kitorang masuk secara seludup,dah la xde stiker UTHM,tapi sebaliknye stiker uitm pulak,ahha,, Yang aku nak komen= alahai,senangnye nak lepas, kepade pak guard tu, jagelah keselamatan yer.. nak selit skit citer lawak,time aku lepas solat, ader budak baju hijau tegur,”awk firdaus?” aku pon jwb yela,mane tawu member lame yg aku lupe,huuh,.. rupenye mamat tu salah org,,,firdaus yg sebenar muncul selepas aku wat muke pelikk,,ahha,,

— si baju hijau yg malu amat sangat dekat aku–

–salah 1 blog yg baru d lihat–

Oklah,penat aku komen niee,, kepada para pembace n teman blog, giliran anda pulak mengomen yewr<<