Perjalanan 5 minit ke KFC & cikgu husin

5:33 pm in paSal saYer

Tibe2 pulak hari nie lidah nak merase KFC.. huuee,, padahal dah jemu makan ayam nie..Akibat tidak tahan dengan desakan nafsu makan, so aku membuat keputusan utk berbincang dgn rakan2 sekelas utk menyerbu kfc..

macam lagsania jek..
Sekarang jam 8.00 malam,, kitorang pon memulakan langkah utk pergi makan.. dengan mengambil mase tidak sampai 5 minit ,tibalah kami d depan pintu gerbang kfc.. 5 mnt?? ye betol,, memang x tipu,, even hanyer berjalan kaki macam kura2 .. sebenarnye jarak kolej-kfc memang dekat pon..

gambar yg d ambil dari bilik aku.. senior kate 3 tahun yg lepas hutan belantara, tp sekarang dah maju..

baru berusia 1 tahun..
Sampai je kat order, aku pon mintak chicken roni dekat akak kfc.. tapi apakan daya, bulan tak jatuh d riba,,ahaha,, sudah habis stok rupanyew.. so terpakselah makan ayam jugak demi memenuhi permintaan perut yg semakin berbunyi…

apekan daye, terpakselah aku pakai air dlm baldi..
Time nak basuh tangan rupanye air takda,, adui,, ade ura2 menyatekan yg sarawak mengalami musim kemarau.. tapi memang betol kot coz dah bape hari panas jek..

–kesimpulan yg ade mengena dgn kfc–

Sebenarnya entry ni aku tujukan buat member2 group merayap cuti sem iaitu syami, apis n nazi.. aku tawu bile korang makan kfc mesti teringat n rindu cikgu husin kan?? haha.. sejak dyer dah da bini, dyer dah jarang nak ingat korang,, haha.. tapi yg xboleh blah, kenapa la abang kesayangan korang nie suke belanja kfc?? asal jumpe jerk mesti kfc,,xde tempat laen ke kat b.pahat nie??uhhu.. ops teringat pulak, husin panggil kfc tu kedai pak cik.. huuu

sekadar hiasan.. hahhaahah
inilah bekas warden skola dulu yg berdidikasi.. husin namenye..

---entrynampakringkastapimendalambagi blogger yg bername ayisy syahmi—