Binatang PELIK di dunia ! bukan adobe Photoshop!

Salam korang,

Aduyai, kelakar lah entry semalam. Padahal saje je nak trick guna keyword lucah, korang dah fikir aku bukan-bukan pula ya. hehe. Takkanlah aku nak cemarkan nama baik blog ini yang masih dara.haha.

Oklah, Ini pula sajian entry hari ini, layan: 

Perh! Macam Dracula lah. 
Perh! Ini jalan mengesot atau merangkak?
Perh! Ini spesies apa aku tak tahu, yang pasti dalam class cephalopoda.
Perh! Macam lembut je ek exoskeleton binatang ini.
Perh! camouflage habis-habisan ini.
Perh! Macam beracun kan.
Perh! maxillae berbulu la.
Perh! kepala pelik! Geli!
Perh! Macam muka cerita kartun apa ek. 
Perh! defense atas badan yang begitu kukuh.
Perh! Macam arnab liar je.
Dalam dunia ini, banyak lagi rahsia alam yang kita belum ketahui atau terokai. Siapa tahu di dalam mantel bumi ini banyak lagi kehidupan pelik-pelik. Sesungguhnya Allah  Maha Mengetahui. 
Sebagai peringatan, kita juga jangan alpa, ummat akhir zaman akan dipertemukan dengan sejenis bangsa bawah tanah yang amat ganas iaitu Yakjut Makjut selepas keluarnya Dajjal si pendusta besar. 
note:
Sila gantikan perkataan “perh” dengan “Subhana’Allah”. 
Sekian terima kasih!