mak cik jaga-jaga, ada orang gila seks perhatikan anda!

Posted on the March 27th, 2010 under keyword lucah,main dengan mak cik,nuffnang keyword by

Salam semua, hehe…

Wah, hari sabtu yang begitu free ye! Seminggu busy, sampaikan blog pun terlupa.haha. Disebabkan terlalu free untuk 1 hari, maka template pun berubah. Tahun ini dekat 5 kali tukar. hehe.

Hmm, aku pun tak ada cerita sangat sebenarnya kawan-kawan, tapi just nak kongsikan Keywords dari  nuffnang hari ini (27 march 2010) dari jam 1 a.m – 7 a.m …

Rasanya entry pada bulan lepas pernah cerita pasal benda ini, tapi kali ini lagi menarik. Mana taknya, keyword lucah inilah yang menaikkan traffic blog ini, haha. Minggu lepas saje dekat 100+ search yang menggunakan keyword berunsur lucah. Padahal tak ada 1 pun berunsurkan cerita lucah dalam blog ini. Korang percaya tak yang blog ini “bersih”? Kalau tak, silalah baca kesemua entry ye, hehe  =P

layan ini=

macam-macam main ada, haha
Yang tak boleh blah, korang tengok itu. Banyakkan keyword “main dengan mak cik”. Aduh, aku rasa diorang ini terlalu gila seks, sampaikan mak cik jadi bahan,haha.
Kesimpulannya, janganlah kita salah guna dunia internet tanpa sempadan ini. Membazir elektrik je kalau search bukan-bukan itu. Baik buat duit dengan internet lagi bagus. Bak kata orang yang selalu tulis dalam cbox kita itu,”Wang saku dengan menaip data pengiklanan Internet. Untuk maklumat lanjut, klik sini :lol:“..haha.. Korang pernah cuba try test ke benda itu? Kalau betul dapat duit dengan taip saja, aku pun nak join! hehe.
Sekian, terima kasih!

cakap main lepas! kisah HANI TARMIZI (bukan artis)

Posted on the January 22nd, 2010 under informasi,paSal saYer,tips by

Salam.

Mungkin entry kali ini agak sudah basi, he… Kamu kenal siapa itu Hanie Tarmizi? Bukan artis ya.

Hani = nama si bini
Tarmizi = nama si laki
Digabungkan jadilah Hanie Tarmizi.

Idea buat entry ini bila tengok kawan-kawan sarawak sibuk menjoinkan diri mereka dalam group FB contohnya Selipar orang Sarawak lagi cantik dari muka Hani Tarmizi.. Rekod google search a.k.a SEO juga menunjukkan traffic tinggi ow!

Mungkin diantara pembaca blog ini tidak tahu kisah Hani Tarmizi, pedulikan sahaja ok! Cuma yang pasti, hidup kita ini janganlah suka main cakap lepas. Nasib baik orang sarawak tidak saman!

Hani minta maaf. Gambar dari group FB.
Orang tua-tua cakap macam ini, “Terlajak perahu boleh undur, terlajak kata badan binasa”.

Alang-alang aku buat entry pasal “Main cakap lepas”. Tiba-tiba aku hendak luahkan isi hati ini, grrrrr.Sudah lama terpendam!

Aku tidak suka blogger  =

  • Kutuk orang, macam dia bagus sangat.Kiranya bajet paling best. Geli orang baca weh!
  • Berkata lucah, cerita lucah dan seangkatannya. Tolonglah sangat-sangat! Daripada cakap lucah, baik mengampu orang, lagi bagus. Sama-sama suka!haha

Dua-dua benda atas ini paling aku benci!

Aku paling suka blogger yang tahu akan etika penulisan. Tidak kiralah dia cerita pasal agama, kejayaan, susah senang, tauladan dan juga kisah dia dengan pakwe atau makwe! Janji tidak ada kaitan dengan benda 2 yang aku menyampah itu.

note= agak emosi! Kawan-kawan, tolong jangan buat entry pasal benda yang aku rasa hendak muntah itu ya! 
*TQ fiffy, aku sudah betulkan