Cerita main dengan ?

11:22 pm in fakta, informasi

main dengan artis.

main dengan artis.

Cerita main popular juga ye! haha. Hari ini keyword “cerita main dengan makwe” semakin menjadi-jadi di blog aku ini. Kalau tak silap pertengahan tahun ini juga lah keyword “cerita main dengan mak cik” selalu dicari, itu yang tak boleh tahan nak gelak. Haha.

So tadi aku cuba try test search “cerita main” dekat google search, lihat apa yang jadi:

main dengan dot dot dot.

main dengan dot dot dot.

Kalau budak kecik yang innocent search google pasal cerita permainan, tup-tup jumpa benda yang bukan-bukan ini. Aduh. Mesti dalam hati diorang, ” Orang dewasa pun ada hati nak main, dah lah main cikgu, ustazah , jiran. Pelik betul lah”. LOL

Setakat ini Google hanya dapat tapis serba sedikit perkataan lucah, itu pun dalam Bahasa Inggeris. Kalau Bahasa Melayu pula belum dapat di trace lagi-lagi keyword ada double meaning  seperti diatas.

Apa nak jadi ?