Perhimpunan HARAM binatang. FRU tak boleh pakai semburan pemedih mata!

May 1, 2010 in FRU tersenyum, perhimpunan binatang, pingu tv3

Salam korang! hoho. Sudah 3 hari aku tak updated kan? Biasalah busy exam. Aku pun tak ada idea sudah nak menulis. Mood nak balik rumah je ini, haha. Aku dapat e-mail tadi, Just gambar menarik masyarakat penguin lol. hoho.
Layan…

Apa yang korang  agak gambar ini? Macam lautan daaa…
Zoom lagi…
zoom lagi lagi…
Banyak gila kan pingu-pingu ini,haha. Kalau korang perasan dari gambar-gambar atas, penguin putih dengan coklat macam berpuak-puak je kan.. Assabiah juga binatang nih! haha.
*Tetiba aku teringat cerita kartun kesukaan time kecil-kecil dahulu, pingu dekat TV3. Suka gila tengok tergedek-gedek jalannya. haha…