Ayat ayat memikat perempuan dan cara cairkan !

August 23, 2013 in informasi

Memikat peremouan bukanlah satu seni, tepi memikat perempuan juga perlu teknik. Bermain keyword lagi, kali ini iaitu cara atau ayat ayat memikat perempuan punya hati , hehe. Amboi, untunglah siapa yang google tajuk itu. Macam admin tak ada hati dah nak pikat perempuan, kosong-kosong.

Perempuan ini sebenarnya sangat sukar difahami sebab terlalu berahsia, tapi kalau sudah sebati mesti korang akan faham punya. Bawah ini kisah seorang doktor kikis wanita, ha kaum perempuan jangan terpedaya dengan janji manis ya.

JOHOR BAHRU: Bermodalkan kata-kata manis dan statusnya sebagai doktor di sebuah klinik swasta, seorang lelaki berusia 44 tahun bukan saja bijak memikat wanita untuk dijadikan isteri, malah mengikis wang teman hidupnya itu.

Bagaimanapun, tembelang sebenar terbongkar apabila isterinya hidup menderita selepas lelaki terbabit mula mengikis wang serta sanggup menjadikan isteri sebagai penjamin untuk memohon pinjaman bank sebelum akhirnya menceraikan dan meninggalkan wanita berkenaan menanggung hutang dengan institusi perbankan.

Bekas isteri pertama lelaki itu, Nora Ahmad, 42, ketika mendedahkan masalahnya pada sidang media di pejabat Biro Pengaduan Awam MCA Johor Bahru, di sini, semalam berkata, suaminya pernah mempunyai empat isteri wanita tempatan pada satu masa, tetapi tiga daripada mereka diceraikan sebelum lelaki itu menghilangkan diri bersama isteri keempat.

Jururawat klinik swasta itu berkata, bekas suaminya itu meninggalkan beban hutang kepadanya apabila secara menipu menggunakan tandatangannya ketika memohon pinjaman di sebuah institusi perbankan tanpa pengetahuannya.

Menurutnya, akibatnya, dia kini berdepan risiko diisytihar muflis menyebabkannya bingung memikirkan nasib apabila saban hari diburu institusi perbankan yang menuntutnya menjelaskan hutang RM58,000.

Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.

Artikel ini disiarkan pada : 2012/11/16

http://www.hmetro.com.my/articles/Doktorkikisduit3isteri/Article/

BAGI pasangan sedang ghairah dan mabuk bercinta, 14 Februari adalah Hari Kekasih atau Valentine’s Day saat bahagia yang ditunggu-tunggu setiap tahun.

Ini kerana pada hari berkenaan, teruna dan dara akan menyambutnya dengan sepenuh jiwa dan raga sebagai tanda hangatnya kasih sayang mereka dalam melayari bahtera percintaan. Biarpun begitu, perlu difahami sejauh manakah kewajaran hari tersebut disambut dan diraikan umat Islam.

Dalam konteks ini, secara umumnya dalam budaya masyarakat kita tidak ada sedikit pun kebaikan atau keperluan untuk menyambut hari tersebut bahkan didapati lebih banyak keburukan dan kemudaratan berlaku setiap kali tibanya tarikh keramat 14 Februari berkenaan terutamanya kepada golongan remaja dan dewasa seperti kewujudan pergaulan bebas sehingga berlaku perzinaan, majlis tari-menari yang melekakan dan hidangan arak, hiburan melampau dan pelbagai masalah keruntuhan akhlak lain. Lebih malang lagi, ada yang sanggup menggadai maruah dan harga diri sebagai simbol cinta dan kesetiaan kepada sang kekasih sehingga sanggup melakukan zina yang amat ditegah agama. Oleh yang demikian, akibat negatif daripada sambutan hari tersebut, masyarakat Islam di negara ini dinasihatkan tidak menyambut dan meraikan Hari Kekasih itu dalam apa cara sekalipun. Ini kerana sambutan hari berkenaan amat bercanggah dengan akidah Islam dan mempunyai unsur ajaran Kristian yang dibawa masyarakat Barat bagi merosakkan akidah umat Islam.

http://www.hmetro.com.my/articles/Minda_PerlukahHariKekasih_/Article